Σερβικά ΜΜΕ: «Έκλεισε στον Άρη ο Ματέο Γκαρσία»

Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει και επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στη Σερβία. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο παίκτης έχει κλείσει στον Άρη και αναχωρεί άμεσα για Θεσσαλονίκη. Μάλιστα αναφέρεται πως η ομάδα του Βελιγραδίου θα εισπράξει το ποσό των 1,3 εκατομμυρίων και θα διατηρήσει ποσοστό […]

Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει και επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στη Σερβία.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο παίκτης έχει κλείσει στον Άρη και αναχωρεί άμεσα για Θεσσαλονίκη. Μάλιστα αναφέρεται πως η ομάδα του Βελιγραδίου θα εισπράξει το ποσό των 1,3 εκατομμυρίων και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης στο 50%.

Όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα

«Ο Άρης μείωσε αρχικά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου που πρότεινε, και ο παίκτης αρνήθηκε. Τότε οι Έλληνες αύξησαν τον προτεινόμενο μισθό και όπως διαπιστώνει η MaxBet, τις επόμενες ημέρες ο winger αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Ο Ερυθρός Αστέρας θα λάβει 1,3εκ.€ συν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%. Ο Άρης ήθελε τον Ματέο Γκαρσία τους τελευταίους δύο μήνες».

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί