Σένκεφελντ: «Προβλέπω πρόκριση του Ολυμπιακού»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ κλήθηκε από την ολλανδική ιστοσελίδα www.voetbalprimeur.nl να δώσει τα «φώτα» του για τη ρεβάνς μεταξύ Αϊντχόφεν και Ολυμπιακού προβλέποντας πως οι Πειραιώτες θα προκριθούν. Αναλυτικά, ο Ολλανδός στόπερ μίλησε για: -τι έφταιξε στην PSV κι έχασε με 4-2 στο πρώτο ματς: «Στο πρώτο ματς η PSV ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ήταν […]

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ κλήθηκε από την ολλανδική ιστοσελίδα www.voetbalprimeur.nl να δώσει τα «φώτα» του για τη ρεβάνς μεταξύ Αϊντχόφεν και Ολυμπιακού προβλέποντας πως οι Πειραιώτες θα προκριθούν. Αναλυτικά, ο Ολλανδός στόπερ μίλησε για:

-τι έφταιξε στην PSV κι έχασε με 4-2 στο πρώτο ματς: «Στο πρώτο ματς η PSV ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ήταν πολύ ανοιχτή στα μετόπισθεν. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο απέναντι σε μια ομάδα με καλούς παίκτες μπροστά, όπως ο Ολυμπιακός. Για παράδειγμα… ο Ελ Αραμπί. Είναι ένας πραγματικός ‘δολοφόνος’ και δεν πρέπει να του δώσεις ευκαιρία, γιατί θα την κάνει γκολ».

-την πρόβλεψή του για το ματς: «Η PSV πρέπει να σκοράρει, άρα ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους, κάτι που του αρέσει. Θα έλεγα πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει δεν το ξέρω. Δεν είναι η… Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με μια καλή κλήρωση μπορεί να προχωρήσει έναν ακόμη γύρο».

-το πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό: «Ξέραμε πως αναζητούν τον επιθετικό τους μέσα στην περιοχή από το ξεκίνημα και ήμασταν συγκεντρωμένοι για να το εμποδίσουμε αυτό. Μας βγήκε, γιατί ήμασταν πολύ συμπαγείς στην άμυνα. Φυσικά είναι καλό να παίζεις όμορφα, όπως θέλει η PSV, αλλά πρέπει να καταλαβαίνεις πως αυτό δίνει στους αντιπάλους σου χώρους».

-το αν ο Ολυμπιακός υποτιμά την PSV μετά το 4-2: «Το μόνο που ξέρουμε είναι το σκορ του πρώτου αγώνα. Ό,τι και να λέμε, η Αϊντχόφεν έχασε με 4-2 στο πρώτο ματς κι αυτό είναι γεγονός».

-το αν θα στέκονταν ελληνικές ομάδες στην Eredivisie: «Είμαι σίγουρος πως ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κι εμείς (σ.σ. ο Παναθηναϊκός) θα τα πηγαίναμε καλά στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα παίζεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Φυσικά είναι ωραίο το πώς αντιμετωπίζουμε το άθλημα στην Ολλανδία και οι ομάδες είναι πολύ δυνατές σε επίπεδο τεχνικής και τακτικής, αλλά πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα, όπως ο δυναμισμός που είναι πολύ σημαντικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί