Σενάριο για ΑΕΚ και Φαμπιάνο

Στα… ραντάρ της ΑΕΚ έχει «πιαστεί» ο Φαμπιάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ένα «κιτρινόμαυρο» θέμα συζήτησης είναι εδώ και καιρό ο γκολκίπερ και το εάν πρέπει να αποκτηθεί παίκτης για βασική λύση κάτω από τα δοκάρια. Η ΑΕΚ έχει Τσιντώτα και Αθανασιάδη για το «1», με τον δεύτερο να αποτελεί τη βασική λύση το τελευταίο διάστημα. […]

Στα… ραντάρ της ΑΕΚ έχει «πιαστεί» ο Φαμπιάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ένα «κιτρινόμαυρο» θέμα συζήτησης είναι εδώ και καιρό ο γκολκίπερ και το εάν πρέπει να αποκτηθεί παίκτης για βασική λύση κάτω από τα δοκάρια.

Η ΑΕΚ έχει Τσιντώτα και Αθανασιάδη για το «1», με τον δεύτερο να αποτελεί τη βασική λύση το τελευταίο διάστημα. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν μόνο κάποιον ελεύθερο παίκτη, αλλά για λίγες ημέρες ακόμα.

Όπως αναφέρεται στη «Sportday», στη λίστα της «Ένωσης» ενόψει του καλοκαιριού, βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Ο γκολκίπερ (ύψους 1,97 μ.) της Ομόνοιας που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό (τον αντιμετώπισε και ο ΠΑΟΚ στο Europa League) τον περασμένο Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Champions League.

Τη φετινή σεζόν μετράει 29 συμμετοχές με το «τριφύλλι», με το οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Είναι 32 ετών και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πόρτο και Φενέρμπαχτσε.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί