Σενάριο από Τουρκία για σέντερ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από την Αλμπα, κερδίζοντας άνετα στο τέλος την Μπάγερν. Εμεινε έτσι ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας, αν και οι πιθανότητές του δεν είναι πολλές. Οι Πειραιώτες πέτυχαν τον στόχο τους, γιατί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, αλλά και διότι έκαναν εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα […]

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από την Αλμπα, κερδίζοντας άνετα στο τέλος την Μπάγερν. Εμεινε έτσι ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας, αν και οι πιθανότητές του δεν είναι πολλές. Οι Πειραιώτες πέτυχαν τον στόχο τους, γιατί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, αλλά και διότι έκαναν εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα 35 πόντους. Με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, σημειώνοντας 20 πόντους με 5 τρίποντα. Ο Βεζένκοφ είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θεωρείται ήδη μεταγραφή για την επόμενη σεζόν, καθώς μέχρι και πριν από λίγο καιρό έδινε λίγα πράγματα.

Διαφορά επίσης έκαναν ο Μπάλντγουϊν με τον Ρότσεστι. Εκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στον Ολυμπιακό και κάλυψαν έτσι την κακή μέρα, που βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ηταν καλός και ο Κόνιαρης και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν χαρούμενος, που πήρε σημαντική βοήθεια από τους 3 από τους 4 κόμπο-γκαρντ, που έχει.

Παρόλα αυτά το πλέον πιθανό είναι ότι θα κάνει μία ακόμη προσθήκη γκαρντ, καθώς θα ακολουθήσουν πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια. Σίγουρα, όμως, θα πάρει ψηλό, αφού ο Μιλουτίνοφ δεν μπορεί να βγάλει μόνος του όλη τη σεζόν μετά την αποχώρηση του Ριντ. Ηδη ακούγεται έντονα το όνομα του Αλεξ Πόιθρες, που παλιότερα ήταν στο ΝΒΑ και τους Χοκς, ενώ τώρα παίζει πολύ καλά στην Τουρκία με την Γαλατά.

Αν προσθέσει δύο καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, παράλληλα αυξάνει τις ελπίδες του να κάνει το θαύμα και να μπει στην οκτάδα.

Από Sportdog, ΦΩΤΟ pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί