• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε τραγική κατάσταση ο Μαραντόνα: «Είναι εθισμένος στο αλκοόλ και παίρνει χάπια»

Σε τραγική κατάσταση ο Μαραντόνα: «Είναι εθισμένος στο αλκοόλ και παίρνει χάπια»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ανησυχήσει και πάλι ολόκληρο τον κόσμο, μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο κι ενώ έδειξε να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, όπως παραδέχθηκε κι η κόρη του, Ντάλμα.

Για το γεγονός κλήθηκε να μιλήσει λοιπόν στην Αργεντινή κι η τελευταία σύντροφός του, Ροθία Ολίβα (χώρισαν τον Ιανουάριο του 2019) η οποία και έκανε νέες αποκαλύψεις για τον ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου.

Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Μαραντόνα
«Αν κάποιος πρέπει να πληρώσει για όλα αυτά, αυτή δεν είμαι εγώ, διότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Από τότε που χωρίσαμε δεν είχα την παραμικρή επαφή μαζί του. Πριν από ένα χρόνο ήταν ένας άλλος Ντιέγκο. Ο σημερινός Ντιέγκο δεν μπορεί καν να μιλήσει.

Συγκλονίζει η κόρη του Μαραντόνα για την κατάσταση της υγείας του Αργεντινού θρύλου

Εδώ θα πούμε αλήθειες. Στις 9 Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκε ξανά για το ίδιο πράγμα. Έκανε ένα τριήμερο check-up. Σήμερα είναι το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά είναι χειρότερα από πριν. Αυτό που συμβαίνει είναι απλό. Νοσηλεύτεται για 3-4 ημέρες, ενυδατώνεται, παίρνει βιταμίνες και παίρνει εξιτήριο.

Αυτό όμως δεν είναι λύση. Ο Ντιέγκο παίρνει υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί, αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι το αλκοόλ, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Ντιέγκο συνεχίζει να πίνει αλκοόλ και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης. Πρέπει να παραδεχθεί τον εθισμό του στο αλκόολ»

(newsit – φωτο:screenshot)