Ευχάριστα μοιάζουν να είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος το Σάββατο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Αλ Γουάκρα με της Αλ Ραγιάν για το πρωτάθλημα του Κατάρ.
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη καρδιακό επεισόδιο, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας του, Μοχάμεντ αλ Σουλαϊτί, η καρδιά του 32χρονου σταμάτησε και χρειάστηκε ανάνηψη από τους γιατρούς.
Ευτυχώς ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και βελτιώνεται, με τη σύζυγό του, Αουρέλιε, να σημειώνει σε δημοσίευση που έκανε στο Instagram και αναπαράχθηκε πως ο Κουλιμπαλί ανακτά σταδιακά τις αισθήσεις του και την επαφή του με το περιβάλλον.
“Ευχαριστούμε για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης, ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση λόγω του καρδιακού επεισοδίου, ανακτά τις αισθήσεις σου αργά αλλά σταθερά. Βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.
Πολλά ευχαριστώ στον Θεό και τους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του συζύγου μου. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και την ομάδα του Αλ Γουάκρα. Εκτιμώ όλα όσα κάνατε για μας.
Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε“,έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τη στιγμή που ο πρώην παίχτης του ΠΑΟ κατέρρευσε, προκαλώντας σοκ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει και τη λογική, αλλά και την ντροπή»
- Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – Συνέντευξη τύπου με την “Ωδή στον Καραϊσκάκη”, vid
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων! Ποιά θα μπουν στην επόμενη Βουλή;
- Θανατηφόρο τροχαίο στα Καπαριανά Ηρακλείου – Νεκρός 61χρονος συνοδηγός
- Σε πνευμονική εμβολή οφείλεται ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι
- Μεσολόγγι: Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία λόγω των προβλημάτων από την έντονη βροχόπτωση
- Ο Τραμπ δεν θα στείλει την εθνοφρουρά στο Σαν Φρανσίσκο
- Πολάκης: «Εγώ ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλώ όλους να ξεκαθαρίσουν την θέση τους»
- «Μάχη» στην Ουγγαρία! Θέλουν να πάρουν από τον Όρμπαν την εξουσία
- Ρεκόρ σε δημοπρασία: Μονοχρωματικός μπλε πίνακας του Yves Clein “έπιασε” τα 18,4 εκατ. ευρώ