Σε δίκη ο Μπενζεμά για την υπόθεση του Βαλμπουενά

Οι… δαίμονες από το παρελθόν συνεχίζουν να κυκλώνουν τον Καρίμ Μπενζεμά.

Όπως ανακοινώθηκε από το εισαγγελικό γραφείο των Βερσαλλιών, ο επιθετικός της Ρεάλ οφείλει να παραστεί σε δίκη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία πως αποπειράθηκε να εκβιάσει τον Ματιέ Βαλμπουενά.


Η υπόθεση αυτή άρχισε το 2015, όταν ένα ροζ βίντεο του νυν άσου του Ολυμπιακού έπεσε σε λάθος χέρια. Ο συμπατριώτης του και τότε συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας φέρεται να είχε συμβουλεύσει τον Βαλμπουενά να πληρώσει τους εκβιαστές για να μην δημοσιοποιήσουν το συγκεκριμένο βίντεο. Στην πορεία υπήρχαν πληροφορίες πως ο Μπενζεμά γνώριζε τους εκβιαστές και κατά κάποιους ενήργησε για λογαριασμό τους.

Γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός είχε αποκαλύψει συνομιλία που είχε ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης με τους εκβιαστές του συμπατριώτη του! Σε αυτή ο Μπενζεμά –όπως υποστηρίζει το M6- φέρεται να συνομιλεί στο τηλέφωνο με ένα από τα άτομα που εκβίαζαν τον Βαλμπουενά και να δηλώνει ότι τελικά ο συμπατριώτης του θα ενδώσει στις πιέσεις τους.

«Μην ανησυχείς, δεν έχει άλλη επιλογή. Θα τον βάλω να το ξανασκεφθεί και θα πληρώσει», ανέφερε ο Μπενζεμά σύμφωνα με το M6 το οποίο βέβαια στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Βαλμπουενά.

(Iefimerida)