Σαβιέρ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός στον Παναθηναϊκό»

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Αντόνιο Σαβιέρ. Ο τραυματισμός του στο γόνατο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειχνε σοβαρός, με την εκτίμηση αυτή να ενισχύεται από την αντίδραση του παίκτη να αποχωρεί με έντονους πόνους και δάκρυα στα μάτια. Ο Πορτογάλος μέσος, ευτυχώς, ήταν τυχερός στην ατυχία του, καθώς […]

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Αντόνιο Σαβιέρ. Ο τραυματισμός του στο γόνατο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειχνε σοβαρός, με την εκτίμηση αυτή να ενισχύεται από την αντίδραση του παίκτη να αποχωρεί με έντονους πόνους και δάκρυα στα μάτια.

Ο Πορτογάλος μέσος, ευτυχώς, ήταν τυχερός στην ατυχία του, καθώς η διάγνωση ήταν οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες και δεν έχουν πειραστεί οι σύνδεσμοι.

Ο ίδιος ανακουφισμένος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα χθες για δύναμη και ελπίδα. Θα επιστρέψω σύντομα δυνατός για να βοηθήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού πάλι», έγραψε στο Instagram o 28χρονος ποδοσφαιριστής.

SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί