Σαβάνοβιτς για Ολυμπιακό: «Οι Έλληνες είναι τρελοί, μπορούν να το πάρουν!»

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς δεν θα μπορούσε να λείπει ως θεατής από το Final 4. Ο Σέρβος άλλοτε διεθνής φόργουορντ δεν κρύβει πως υποστηρίζει την Εφές ως παλιός παίκτης της, αλλά δεν υποτιμά καθόλου τον Ολυμπιακό.«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Εφές, γιατί έπαιξα για χρόνια εκεί. Ολυμπιακός και Εφές έχουν ιστορία. Η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Τουρκία […]

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς δεν θα μπορούσε να λείπει ως θεατής από το Final 4. Ο Σέρβος άλλοτε διεθνής φόργουορντ δεν κρύβει πως υποστηρίζει την Εφές ως παλιός παίκτης της, αλλά δεν υποτιμά καθόλου τον Ολυμπιακό.
«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Εφές, γιατί έπαιξα για χρόνια εκεί. Ολυμπιακός και Εφές έχουν ιστορία. Η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα υπάρχει και νιώθεις μια διαφορετική ενέργεια κάθε φορά. Υπάρχουν εντάσεις, ακόμη και μίσος. Συνέβαινε και τότε που έπαιζα στην Εφές. Θα ειναι ντέρμπι και χαίρομαι που τα ζευγάρια στα ημιτελικά είναι έτσι χωρισμένα», τόνισε ο παλαίμαχος άσος.
«Οι Έλληνες είναι τρελοί μέχρι το… κόκκαλο και μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Όπως οι Γερμανοί στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να περιμένεις τα πάντα από αυτούς, ακόμη και να το πάρουν», πρόσθεσε.

sportfm, photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί