Σάρωσε την Πορτογαλία η Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ

Εξαιρετική παρουσιάστηκε η Εθνική Νέων Ανδρών κόντρα στην Πορτογαλία, καθώς επικράτησε με 91-56 στο Ευρωμπάσκετ και περιμένει να δει την εξέλιξη των σεναρίων, σχετικά με τις διασταυρώσεις στα νοκ-άουτ. Ο Τανούλης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικός, σημειώνοντας 21 πόντους μαζί με 9 «σκουπίδια», βοηθώντας την Εθνική να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στην πρώτη περίοδο και να βρεθεί μπροστά στο ημίχορνο […]

Εξαιρετική παρουσιάστηκε η Εθνική Νέων Ανδρών κόντρα στην Πορτογαλία, καθώς επικράτησε με 91-56 στο Ευρωμπάσκετ και περιμένει να δει την εξέλιξη των σεναρίων, σχετικά με τις διασταυρώσεις στα νοκ-άουτ.

Ο Τανούλης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικός, σημειώνοντας 21 πόντους μαζί με 9 «σκουπίδια», βοηθώντας την Εθνική να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στην πρώτη περίοδο και να βρεθεί μπροστά στο ημίχορνο με 41-36. Από εκεί και έπειτα, το σύνολο το Μάκη Γιατρά, πάτησε… γκάζι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα με 91-56, προσφέροντας θέαμα στην επανέναρξη. Οι Έλληνες διεθνείς ολοκλήρωσαν τον όμιλο με 1-2 και αναμένουν τον αντίπαλό τους στα νοκ άουτ.

Η Εθνική τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου και θα παραμείνει, αν η Ιταλία κερδίσει το Ισραήλ. Διαφορετικά, θα είμαστε στην τρίτη θέση. Αν τερματίσουμε στη δεύτερη θέση, θα αναμετρηθούμε στους «16» με τον ηττημένο ανάμεσα στην αναμέτρηση ΚροατίαΒέλγιο, αλλιώς με τον νικητή.

Κορυφαίος για την Εθνική στον αγώνα ήταν ο Γιώργος Τανούλης με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης με 16 πόντους. Άλλους 15 πρόσθεσε ο Λευτέρης Μαντζούκας παρέα με 3 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο μόνος διασωθέντας ήταν ο Ρούμπεν Πρέι με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

sportfm, photo UNPSLASH

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί