Σανδραμάνης: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Η χθεσινή ήττα από την οικοδέσποινα Λετονία δεν πτοεί την Εθνική Εφήβων.

 

«Σίγουρα ήταν πιο ιδιαίτερο παιχνίδι. Πάντα είναι όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα που φιλοξενεί το τουρνουά. Αποκτά ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ο αγώνας άμεσα. Παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλύτερα», δήλωσε για το χθεσινό ματς ο κορυφαίος της ελληνικής ομάδας, Χρυσόστομος Σανδραμάνης.

«Στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, όμως είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, σε κάθε φάση», πρόσθεσε ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών.

Η ελληνική ομάδα θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με την αυριανή (31/7, 14.00) αναμέτρηση απέναντι στην Κροατία, αν και όλοι γνωρίζουν πως ουσιαστικά, όπως έχει διαμορφωθεί το σύστημα διεξαγωγής, το παιχνίδι που κρίνει την πορεία της κάθε ομάδας είναι το χιαστί που ακολουθεί την Τετάρτη. «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το τέταρτο, σίγουρα, όμως είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για να νικήσουμε. Η Κροατία είναι μια δύσκολη ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εκτός τους συμπαίκτες μας και πολλοί άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας βοηθούν και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό εδώ», ανέφερε ο Σανδραμάνης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...