Σαν σήμερα ξεκίνησε το καλύτερο ταξίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν κιόλας 16 χρόνια από την μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χιλιάδες Πορτογάλοι είχαν κατακλύσει το «Ντραγκάο» στην πρεμιέρα του Euro 2004, περιμένοντας να δουν την εθνική τους ομάδα να κάνει πάρτι απέναντι στην Ελλάδα. Όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Γιώργος Καραγκούνης προσγείωσε από νωρίς τους Πορτογάλους, καθώς στο […]

Πέρασαν κιόλας 16 χρόνια από την μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χιλιάδες Πορτογάλοι είχαν κατακλύσει το «Ντραγκάο» στην πρεμιέρα του Euro 2004, περιμένοντας να δουν την εθνική τους ομάδα να κάνει πάρτι απέναντι στην Ελλάδα.

Όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Γιώργος Καραγκούνης προσγείωσε από νωρίς τους Πορτογάλους, καθώς στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Ρικάρντο, ανοίγοντας το σκορ για την εθνική μας ομάδα.

Στην επανάληψη, οι Έλληνες μπήκαν δυνατά και στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ανατράπηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Περ Λουίτζι Κολίνα να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Άγγελος Μπασινάς ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα για την εθνική Ελλάδος.

Το μόνο που κατάφερε ο 18χρονος ακόμα «CR7» ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 2-1, κάτι που δεν περιόρισε ούτε στο ελάχιστο την όρεξη των Ελλήνων να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη από τις πολλές που θα ακολουθούσαν στη διοργάνωση!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί