Ρουμανικά ΜΜΕ: «Φεύγει το καλοκαίρι ο Μίτριτσα από τον ΠΑΟΚ»

Βεβαιότητα για την αποχώρηση του Μίτριτσα από τον ΠΑΟΚ εκφράζει ένα δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας, Prosport. Βάσει των όσων υποστηρίζει ο νεαρός Ρουμάνος άσος θα αποτελέσει παρελθόν καθώς από την ελληνική ομάδα δεν υπάρχει -μέχρι τώρα- διάθεση να προτείνουν νέα συνεργασία στον παίκτη.«Σύμφωνα με πληροφορίες της Prosport ο Μιτρίτσα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο […]

Βεβαιότητα για την αποχώρηση του Μίτριτσα από τον ΠΑΟΚ εκφράζει ένα δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας, Prosport. Βάσει των όσων υποστηρίζει ο νεαρός Ρουμάνος άσος θα αποτελέσει παρελθόν καθώς από την ελληνική ομάδα δεν υπάρχει -μέχρι τώρα- διάθεση να προτείνουν νέα συνεργασία στον παίκτη.
«Σύμφωνα με πληροφορίες της Prosport ο Μιτρίτσα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν επειδή οι υπεύθυνοι της ομάδας από την Ελλάδα δεν πρόκειται να προτείνουν νέα συμφωνία στον Ρουμάνο διεθνή», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα και προσθέτει σε άλλο σημείο:
«Ο Μιτρίτσα δόθηκε δανεικός από τη Νέα Υόρκη στον ΠΑΟΚ, αφού η ελληνική ομάδα πλήρωσε 500.000 ευρώ ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τη θέση του ως βασικός στην ομάδα που προπονεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει στο τέλος της σεζόν, αφού τελειώνει το συμβόλαιο του όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τη Νέα Υόρκη», καταλήγει.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί