Ρόμα: Πρόταση γάμου μπροστά στον έκπληκτο Μουρίνιο σε προπόνηση των τζαλορόσι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ελληνική αποστολή για την τέταρτη θέση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.Η 38χρονη πρωταθλήτρια έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ και βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο, πανηγυρίζοντας με την ψυχή της τη μεγάλη επιτυχία.Η ευχάριστη ατμόσφαιρα, φυσικά, την ακολούθησε και στο ξενοδοχείο. Ο σύζυγός της, μάλιστα, κάθισε στο πιάνο […]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ελληνική αποστολή για την τέταρτη θέση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η 38χρονη πρωταθλήτρια έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ και βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο, πανηγυρίζοντας με την ψυχή της τη μεγάλη επιτυχία.
Η ευχάριστη ατμόσφαιρα, φυσικά, την ακολούθησε και στο ξενοδοχείο. Ο σύζυγός της, μάλιστα, κάθισε στο πιάνο και -μετά από παραγγελίες του προπονητή της, Ναπολέων Κεφαλόπουλου- έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο αλλά και τον ύμνο του Ολυμπιακού.

Η Ρόμα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πορτογαλία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σε αυτό το διάστημα ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι συνεργάτες του έχουν δει άκρως ενδιαφέροντες καταστάσεις να εκτυλίσσονται.

Η αρχή έγινε με τον Πάουλο Ντιμπάλα που αποδέχτηκε την πρόταση των τζαλορόσι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και συμμετέχει εδώ και μερικά 24ωρα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, ανεβάζοντας στα ύψη τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, με τις “όμορφες στιγμές” για τον special one να συνεχίζονται όμως και εκτός χορταριού.

Για αυτό φρόντισε ένας φανατικός φίλος των Ρωμαίων που πήγε με τη σύντροφό του στο προπονητικό κέντρο για να δουν διά ζώσης την τελευταία προπόνηση και αφού φωτογραφήθηκαν δίπλα-δίπλα με τον Μουρίνιο, στη συνέχεια “έριξε τη βόμβα”.

sport24, scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί