Roland Garros: Βραδιά προημιτελικών, με τα όλα τα βλέμματα στραμμένα στη μάχη του Τσιτσιπά

Πανέτοιμος για να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον τέταρτο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας του είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Απόψε (8/06, 22:00) στο Philippe Chatrier ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θ΄ αντιμετωπίσει στον προημιτελικό του Roland Garros τον «κακό του δαίμονα» και νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με ένα και μοναδικό στόχο: Την πρόκριση στην τετράδα του Γαλλικού Όπεν!

Η αλήθεια είναι ότι ο 22χρονος πρωταθλητής θα βρει απέναντί του έναν από τους κορυφαίους τενίστες της τελευταίας διετίας στο tour της ATP, με τον οποίο έχει πολύ κακή παρδοση.

Η σημερινή θα είναι η 8η μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Τσιτσιπά να μετρά στις προηγούμενες 7 μόλις μία νίκη και 6 ήττες! Ειναι η δεύτερη συνεχόμενη συνάντησή τους σε Major τουρνουά, μετά από το Australian Open, όπου ο 25χρονος Ρώσος είχε επικρατήσει άνετα με 3-0 στους ημιτελικούς.

Μάλιστα, ο Μεντβέντεφ έχει πιθανότητες να σκαρφαλώσει στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά το τέλος Roland Garros, σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο ή καταφέρει να φτάσει στον τελικό και ο Νόβακ Τζόκοβιτς όχι.

Ο νικητής του μεγάλου αγώνα, θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του που θα έχει προκύψει από τον πρώτο χρονικά αγώνα της 8άδας (17:00), ανάμεσα στον φορμαρισμένο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στον ικανό για όλα Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα.

naftemporiki/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί