Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αζάρ κινδυνεύει να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο

ΟΕντέν Αζάρ έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς την περίοδο που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 30χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό του εαυτό στην Τσέλσι, και ένας από τους λόγους είναι οι πολλοί τραυματισμοί που υπέστη. Ο γιατρός του, σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα “El Transistor”, υπογράμμισε τον κίνδυνο που διατρέχει […]

ΟΕντέν Αζάρ έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς την περίοδο που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 30χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό του εαυτό στην Τσέλσι, και ένας από τους λόγους είναι οι πολλοί τραυματισμοί που υπέστη.

Ο γιατρός του, σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα “El Transistor”, υπογράμμισε τον κίνδυνο που διατρέχει αν υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση, ο οποίος είναι να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο γιατρός ονόματι Γκονζάλεζ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Μια τρίτη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του Αζάρ είναι μεγάλο ρίσκο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα ο ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο”.

“Χωρίς εγχείρηση, Ο Αζάρ θα είναι έτοιμος να προπονηθεί ξανά μετά από μήνες, αλλά όχι να παίξει. Από την εμπειρία μου, βλέπω πολύ δύσκολο ο Αζάρ να παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν”.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί