Ράις για Παναθηναϊκό: «Δεν θα πανηγύριζα ούτε καν το πρωτάθλημα»

Ο Ταϊρίς Ράις αν και αγωνίστηκε στα μέρη μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της χώρας. Ο Αμερικανός σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού, και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα το πανηγύριζε καν το […]

Ο Ταϊρίς Ράις αν και αγωνίστηκε στα μέρη μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της χώρας. Ο Αμερικανός σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού, και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα το πανηγύριζε καν το συγκεκριμένο τρόπαιο, αφού ήταν δεδομένο πως οι πράσινοι θα το κατακτήσουν.


Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός έγραψε, «Δεν θα πανηγύριζα ούτε μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα έπαιρνα τα πράγματά μου και θα έφευγα γρήγορα», ενώ πρόσθεσε «Τι να πανηγυρίσω. Όλοι στην Ελλάδα ξέρουν ότι θα κέρδιζαν. Είναι ένα κανονικό ματς. Μακριά απ’ αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν να του «υπενθυμίσουν» πως όσο ήταν στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τρόπαιο με σχόλια κάτω από την ανάρτηση του.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί