Ο Ταϊρίς Ράις αν και αγωνίστηκε στα μέρη μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της χώρας. Ο Αμερικανός σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού, και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα το πανηγύριζε καν το συγκεκριμένο τρόπαιο, αφού ήταν δεδομένο πως οι πράσινοι θα το κατακτήσουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός έγραψε, «Δεν θα πανηγύριζα ούτε μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα έπαιρνα τα πράγματά μου και θα έφευγα γρήγορα», ενώ πρόσθεσε «Τι να πανηγυρίσω. Όλοι στην Ελλάδα ξέρουν ότι θα κέρδιζαν. Είναι ένα κανονικό ματς. Μακριά απ’ αυτό».
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν να του «υπενθυμίσουν» πως όσο ήταν στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τρόπαιο με σχόλια κάτω από την ανάρτηση του.
to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









