Ψηστήρι στον Κριστιάνο όλο το βράδυ από τον Μπρούνο Φερνάντες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που μεταφέρουν πληροφορίες για το πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή.Έτσι εκτός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έπαιξε άλλος ένας άνθρωπος μεγάλο ρόλο στο να αλλάξουν τα δεδομένα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά, καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Μπρούνο Φερνάντες. Ο συμπατριώτης του Κριστιάνο, […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που μεταφέρουν πληροφορίες για το πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή.
Έτσι εκτός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έπαιξε άλλος ένας άνθρωπος μεγάλο ρόλο στο να αλλάξουν τα δεδομένα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά, καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Μπρούνο Φερνάντες. Ο συμπατριώτης του Κριστιάνο, πήρε την πρωτοβουλία και τηλεφώνησε στον CR7 για να τον πείσει να ξανασκεφθεί και να μην πάει στην Σίτι.
Μάλιστα, φέρεται να συνομίλησε μαζί του για αρκετές ώρες, «όλη τη νύχτα», όπως αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ για να έχουμε τελικά αυτή την μεγάλη ανατροπή.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί