«Ψήνεται» για τη μεγάλη επιστροφή στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Δεν αποτελεί μυστικό, ούτε και ανακάλυψη της Αμερικής. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, δεν είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Παρί και το ιδανικότερο για τον ίδιο σενάριο θα ήταν η άμεση επιστροφή στη Βαρκελώνη. Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ στην φάση των 16 του Champions […]

Δεν αποτελεί μυστικό, ούτε και ανακάλυψη της Αμερικής. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, δεν είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Παρί και το ιδανικότερο για τον ίδιο σενάριο θα ήταν η άμεση επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ στην φάση των 16 του Champions League και η σκληρή κριτική που δέχθηκε από τους οπαδούς της ομάδας φαίνεται πως έκαναν ακόμη πιο δύσκολη την ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, μάλιστα, ο πατέρας και ατζέντης του Μέσι, Χόρχε, επικοινώνησε με την διοίκηση των ”μπλαουγκράνα” και συζήτησαν για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού σούπερ σταρ στο Καμπ Νου.

Η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση, η παρουσία του Τσάβι στον πάγκο του συλλόγου αποτελεί ακόμη ένα ”όπλο” για μια πιθανή επιστροφή και όλα είναι ανοιχτά ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

thesstoday

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί