Ψηλά στις προτιμήσεις του Σολδάνο ο Ολυμπιακός

Ο Φράνκο Σολδάνο αποκάλυψε πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε Τουρκία, Ρωσία αλλά και στη Μέση Ανατολή διατηρώντας τον Ολυμπιακό ψηλά στις προτιμήσεις του.

Η περίπτωση του 24χρονου φορ μόνο εύκολη δεν θεωρείται για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ως σύμμαχο την εκπεφρασμένη επιθυμία του άσου της Ουνιόν Σάντε Φε αισιοδοξούν.

Ο Σολδάνο επανέλαβε πως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό λόγω της ευρωπαϊκής παρουσίας του συλλόγου, ενώ δήλωσε πως έχει δεχθεί κρούσεις από συγκεκριμένες χώρες δίχως όμως να τον απασχολούν πρωτίστως τα χρήματα.

«Υπήρχαν προτάσεις από Αραβικές χώρες, Τουρκία και Ρωσία, αλλά δεν έφτασαν μέχρι τον σύλλογο γιατί τόνισα στον ατζέντη μου πως δεν με ενδιαφέρουν», σχολίασε ο Σολδάνο σημειώνοντας πως είναι προετοιμασμένος ακόμη και να παραμείνει στον αργεντίνικο σύλλογο.

«Μια μεταγραφή εξαρτάται από τρία πράγματα. Το πρώτο είναι εκείνους που προχωρούν στην αγορά, την ομάδα που πουλάει και τον ποδοσφαιριστή. Δεν είμαι πάντα εκείνος που λέει όχι. Είμαι παίκτης της Ουνιόν Σάντα Φε. Έχω έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο μου, εάν τελικά δεν με πουλήσουν είμαι προετοιμασμένος να παίξω σε κάθε ματς».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu