«Ψάχνεται» για στόπερ ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο δείχνει η Μπενφίκα.

Σημερινό δημοσίευμα της A Bola υποστηρίζει ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει τη σχετική προεργασία για να τον αντικαταστήσει.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες ψάχνουν τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον διεθνή στόπερ, με το βλέμμα να είναι στραμμένο σε περιπτώσεις από τη Γαλλία και την Πορτογαλία.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση στη Γαλλία, χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, ένα σενάριο έκανε την εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η περίπτωση του Ντιόγκο Κεϊρόες.

Πρόκειται για τον 21 ετών κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι «δράκοι» θέλουν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος στόπερ απασχολεί αρκετές ομάδες, όπως η Βαλένθια και μάνατζέρ του είναι ο Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις οι «ερυθρόλευκοι».

Τέλος, πάντα στα υπ’ όψιν είναι ο Πεδράο της Γκιμαράες, τον οποίο έχει εισηγηθεί με πολύ καλά λόγια ο Μαρτίνς και η ομάδα του ζητάει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί