Πρώτος στόχος της Νάπολι ο Καμαρά

Στο προσκήνιο διατηρείται το θέμα του Μαντί Καμαρά.


Συγκεκριμένα, στην Ιταλία προκλήθηκε αναστάτωση από ένα «like» που έκανε ο διεθνής χαφ από τη Γουϊνέα σε μία επεξεργασμένη φωτογραφία του με τη φανέλα της Νάπολι.
Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού φαίνεται πως κολακεύτηκε από τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτή τη δημοσίευση.
Αμέσως στη γειτονική χώρα προέκυψαν μία σειρά από ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία πλησιάζει η μεταγραφή του Καμαρά στην ολοκλήρωσή της για τους «παρτενοπέι».
Ωστόσο, τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή δεν τίθεται. Παράλληλα, στα ιταλικά δημοσιεύματα υπήρχαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η δουλειά μπορεί να γίνει με ένα ποσό γύρω στα 16 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται, όμως, για εκτιμήσεις των Ιταλών και όχι κάποια επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία ποτέ δεν ανακοινώνει τα κόστη των παραχωρήσεων παικτών της.
Σε κάθε περίπτωση, και αυτή την υπόθεση – όπως και του Αρεολά της Παρί – έχει αναλάβει προσωπικά ο Μίνο Ραϊόλα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει σχηματίσει θετική άποψη και να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τον υποψήφιο στόχο της ομάδας του.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί