Πρωτόγνωρα πράγματα στο Ευρωμπάσκετ! Αγώνας της Εθνικής Ελλάδος θα διεξαχθεί σε….ξενοδοχείο που διαθέτει γήπεδα – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις μέρες απέμειναν για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μπάσκετ στο πλαίσιο του «παράθυρου» του Νοεμβρίου με τη Λετονία (27/11, 19:00) στο Σαράγεβο

για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.

Τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε δυο τεστ κορονοϊού πριν από την αναχώρηση τους για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.


Το ματς με τους Λετονούς αλλά κι αυτό με τη Βουλγαρία (29/11, 19:00) θα γίνει εντός του ξενοδοχείου, όπου έχουν καταλύσει οι συμμετέχουσες εθνικές ομάδες. Κι αυτό γιατί το γήπεδο, το «Sports Hall Hills» είναι μέσα στο ξενοδοχείο!

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πολυμορφικό κλειστό γήπεδο για όλα τα αθλήματα, που φυσικά τώρα έχει μετατραπεί μόνο σε μπάσκετ.

Το γήπεδο επικοινωνεί με το ξενοδοχείο με εσωτερικό διάδρομο στο ισόγειο, μόλις βγαίνει κάποιος από τα ασανσέρ των ορόφων. Όποιος θέλει να μπει μέσα περνάει από ένα ειδικό μηχάνημα, σαν αυτό των αεροδρομίων όταν περνάει κάποιος από έλεγχο, το οποίο ψεκάζει κάθε εισερχόμενο για απολύμανση.

Οι παίκτες δεν θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια και μετά από προπονήσεις και αγώνες άπαντες θα κάνουν μπάνιο στα δωμάτιά τους.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί