Πρωτοφανείς εικόνες στο αγγλικό πρωτάθλημα! Οπαδοί της Μαν. Γιουνάιτεντ μπούκαραν με καπνογόνα στο γήπεδο – ΒΙΝΤΕΟ

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ»,

δύο ώρες πριν το ματς με τη Λίβερπουλ για να διαμαρτυρηθούν κατά της ιδιοκτησίας της οικογένειας Γκλέιζερ και την αρχική εμπλοκή της ομάδας στην European Super League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής, στις 18:30 τη Λίβερπουλ για την 34η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο εξαγριωμένοι οπαδοί της συγκεντρώθηκαν έξω από το «Ολντ Τράφορντ» δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς και διαδήλωσαν κόντρα στην ιδιοκτησία της ομάδας.

Μάλιστα, ένα γκρουπ αυτών κατάφερε να περάσει από τις θύρες, να «σπάσει» τις δυνάμεις ασφαλείας και να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Αποδέκτης της διαμαρτυρίας η οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία αρχικά έβαλε τη Γιουνάιτεντ στην European Super League. Νωρίτερα με καπνογόνα επιχείρησαν να μπλοκάρουν την είσοδο της αποστολής της ομάδας στο ξενοδοχείο. Σε αυτό το πλαίσιο, το πούλμαν της ομάδας καθυστέρησε να ξεκινήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο.

Το πλήθος, πάντως, διαλύθηκε γρήγορα και υποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές να κάνουν το ζέσταμά τους.

Όπως μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, αποφασίστηκε η αναβολή του μεγάλου ματς, ενώ θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ είχε υποστηρίξει το δικαίωμα του για διαμαρτυρία, αλλά ζήτησε από τους οπαδούς να το κάνουν ειρηνικά.

Σημειώνεται πως ο Τζόελ Γκλέιζερ ζήτησε συγγνώμη από τους υποστηρικτές της Γιουνάιτεντ για την απόπειρα συμμετοχής τους στο «καταδικασμένο έργο» της Super League, αλλά οι οπαδοί απαντούν με πλακάτ, στα οποιία αναφέρεται πως «η συγγνώμη δεν έγινε αποδεκτή».

(gazzeta)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί