Πρώτη επιλογή της Γουλβς ο Μαρτίνς!

Μνηστήρας και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητος φαίνεται πως εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον Πέδρο Μαρτίνς. Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές από την Αγγλία, η Γουλβς έχει ως πρώτη επιλογή για τον πάγκο της τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού.Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αποχωρήσει από τους «λύκους» για να αναλάβει την Τότεναμ (αντικαθιστώντας […]

Μνηστήρας και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητος φαίνεται πως εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον Πέδρο Μαρτίνς. Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές από την Αγγλία, η Γουλβς έχει ως πρώτη επιλογή για τον πάγκο της τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού.
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αποχωρήσει από τους «λύκους» για να αναλάβει την Τότεναμ (αντικαθιστώντας τον Ζοσέ Μουρίνιο στην ομάδα του Λονδίνου) και το αγγλικό κλαμπ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Μαρτίνς, τον οποίο έβαλε στο μάτι από τις περσινές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League. Σημειώνεται πως η Γουλβς έχει στο ρόστερ οκτώ Πορτογάλους (και άλλους δύο ως δανεικούς), ανάμεσα στους οποίους και ο Ποντένσε, ενώ στην ομάδα λύνει και δένει ο διάσημος ατζέντης Ζόρζε Μέντες. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει σχετική κρούση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θα ήθελε μελλοντικά να δουλέψει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπως η Premier League. Δεν έχει αυτοσκοπό να κερδίσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο, γι’ αυτό και κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει απορρίψει προτάσεις από τη βραζιλιάνικη Σάο Πάουλο και την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.
Σημειώνεται πως ο Μαρτίνς έχει μεν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2022, αλλά σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 4 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό είναι πολύ εύκολο να καλυφθεί από την Γουλβς, αν η αγγλική ομάδα αποφασίσει οριστικά να κινηθεί για την πρόσληψή του και τον πείσει να μετακομίσει στο Νησί.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί