Πρωτάθλημα με 16 ομάδες και του χρόνου θέλει ο Σαββίδης

Από την μεριά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μετά από τοποθέτηση του ισχυρού άντρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, ζητείται το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 12 ή 16 ομάδες.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης του Eλληνικού ποδοσφαίρου παραμένει στο προσκήνιο, όμως η τελευταία πληροφορία που υπάρχει θέλει τον ΠΑΟΚ να είναι κατά της συγκεκριμένης εξέλιξης.

«Η εντολή που έχω από τον Ιβάν Σαββίδη είναι να μείνουν 16 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας».

Αυτά ήταν τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση, εκπροσώπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Δ.Σ. της Λίγκας, και έτσι έγινε ξεκάθαρη η στάση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου απέναντι στον Συναιτερισμό για τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος.

Στην συγκεκριμένη σύσκεψη συζητήθηκαν πέντε σενάρια για τη διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος και αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι

«μας βολεύει μία διοργάνωση με 12 ή 16 ομάδες»!

Με 12 ομάδες μπορεί να διεξαχθεί σε τρεις γύρους, αφού οι «μεγάλοι» δεν επιθυμούν ο τίτλος να κρίνεται στα πλέι οφ.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι η μείωση των ομάδων της Λίγκας θα ισχύσει και δεν θα περάσει η θέση του ΠΑΟΚ, εφόσον ο Γιώργος Βασιλειάδης συμπεριλάβει στο αθλητικό νομοσχέδιο διάταξη που θα αφορά τη δημιουργία και της Super League 2.

Από το υφυπουργείο εκείνο που τονίζουν είναι ότι θα συσταθεί μία νέα επαγγελματική κατηγορία, με 12 ομάδες και θα υπάρχουν εγγυημένα έσοδα.

Από SportFm, ΦΩΤΟ: eurokinissi