Προτάθηκε αλλά δεν έχει ασχοληθεί με Μάκαριτς η ΑΕΚ

Σέρβικα δημοσιεύματα μπλέκουν την ΑΕΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό, με την περίπτωση τού Μίλαν Μάκαριτς. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του σερβικού πρωταθλήματος, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Ράντνικ.Ο Μάκαριτς οπως ξεκαθαρίζεται και από την ΑΕΚ έχει προταθεί στην ομάδα εδώ και καιρό. Ωστόσο, γίνεται γνωστό επίσης πως οι άνθρωποι που χειρίζονται τον […]

Σέρβικα δημοσιεύματα μπλέκουν την ΑΕΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό, με την περίπτωση τού Μίλαν Μάκαριτς. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του σερβικού πρωταθλήματος, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Ράντνικ.
Ο Μάκαριτς οπως ξεκαθαρίζεται και από την ΑΕΚ έχει προταθεί στην ομάδα εδώ και καιρό. Ωστόσο, γίνεται γνωστό επίσης πως οι άνθρωποι που χειρίζονται τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «κιτρινόμαυρων», δηλαδή ο Παναγιώτης Κονέ και οι συνεργάτες του, δεν έχουν ασχοληθεί τουλάχιστον προς το παρόν με τον Μάκαριτς.
Θεωρείται δεδομένο, πάντως, πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με συμβόλαιο και ο Νέλσον Ολιβέιρα που δύσκολα θα συνεχίζει στην ομάδα του χρόνου με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί