Πρόταση ποιας μεγάλης αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου είχε απορρίψει ο Σον Κόνερι για να γίνει ηθοποιός;

Μία άγνωστη ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πασίγνωστος Σκωτσέζος ηθοποιός, Σον Κόνερι, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ κοιμόταν. Φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο Sean Connery, έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Τζέιμς Μποντ, αλλά πριν γίνει ο 007 είχε απορρίψει μια πρόταση για να γίνει το νούμερο 7 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Υπήρχε μια στιγμή στη ζωή του όπου η πορεία της καριέρας του θα μπορούσε να τον βάλει στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης αντί στα θέατρα του Χόλιγουντ.

Συμβόλαιο με με 25 αγγλικές λίρες την εβδομάδα

Ο Σον Κόνερι έλαβε μια προσφορά από ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του αθλήματος, τον Σερ Ματ Μπάσμπι με τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να οδηγεί στη δόξα τους «κόκκινους διαβόλους» τη δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Ο Σκωτσέζος Μπάσμπι εντυπωσιάστηκε από τον συμπατριώτη του και προσέφερε στον μελλοντικό Τζέιμς Μποντ ένα συμβόλαιο με 25 αγγλικές λίρες την εβδομάδα.

«Ήθελα πραγματικά να το αποδεχτώ γιατί μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είναι μέχρι την ηλικία των 30 ετών και ήμουν ήδη 23 ετών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός και αποδείχθηκε μια από τις πιο έξυπνες κινήσεις μου», είχε πει ο Σον Κόνερι.

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί