Το πρόστιμο έρχεται έναν χρόνο μετά την καταβολή δύο εκατομμυρίων λιρών (2,56 εκατ. δολάρια) από τη Σίτι για παραβάσεις των ίδιων κανονισμών.
Ο σύλλογος αποδέχθηκε τις παραβάσεις και ζήτησε συγγνώμη, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει υπενθυμίσει σε παίκτες και προσωπικό τις ευθύνες τους όσον αφορά την τήρηση των κανόνων.
«Οι κανονισμοί που σχετίζονται με τις σέντρες στην εκκίνηση κάθε ημιχρόνου εξασφαλίζουν την οργάνωση της διοργάνωσης σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο και προσφέρουν σαφήνεια στους φιλάθλους και τις συμμετέχουσες ομάδες», ανέφερε η Premier League σε ανακοίνωσή της.
«Παράλληλα, διασφαλίζεται η ακριβής τήρηση του τηλεοπτικού προγράμματος κάθε αγώνα της Premier League».
Το συνολικό πρόστιμο των 1,08 εκατομμυρίων λιρών αφορά εντός έδρας αγώνες της Σίτι με τις Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ, καθώς και εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις Κρίσταλ Πάλας, Άστον Βίλα και Ίπσουιτς.
Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις καταγράφηκαν στους αγώνες με τη Γουέστ Χαμ και την Ίπσουιτς, όπου οι εκκινήσεις του δευτέρου ημιχρόνου καθυστέρησαν από δύο λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.
Η Σίτι αναμένει επίσης την ετυμηγορία για 115 ξεχωριστές κατηγορίες περί παραβίασης των κανόνων του Financial Fair Play (FFP), που καλύπτουν την περίοδο από το 2009 έως και τη σεζόν 2022-23. Ο σύλλογος έχει επανειλημμένως αρνηθεί οποιαδήποτε παρατυπία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δ. Παπαστεργίου στο ΕΒΕΑ: Φέρνουμε τη χώρα στη νέα εποχή της καινοτομίας και των τεράστιων ευκαιριών
- Ρουμανία: Ασταμάτητες ροές νατοϊκού υλικού προς την Ουκρανία, vid
- Κ. Τσιάρας: Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της OLAF οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο παράξενος “Τριχωτός Βάτραχος” που βγάζει νύχια για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του
- Πράσινο φως από την Κομισιόν στο 6ο αίτημα πληρωμής της Ελλάδας, ύψους 2,44 δισ. ευρώ
- Ερντογάν: Η διπλωματία που έχουμε αναπτύξει με τον Τραμπ είναι πολύ σημαντική
- Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Καμία παρέμβαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τραμπ ταπεινώνει Μακρόν, Στάρμερ και Κάρνεϊ μπροστά στις κάμερες, video
- Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη 22χρονος – Αναζητείται ο δράστης
- Παλαί ντε Σπορ: Η κοινότητα του ΑΠΘ καλωσόρισε τους 5.000 πρωτοετείς φοιτητές σε μία μεγάλη γιορτή