Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφαση της Σούπερ Λίγκα,

για διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την προσφυγή και ζητούν την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης και την διεξαγωγή της 15ης, εξ’ αναβολής αγωνιστικής, σε εμβόλιμες ημερομηνίες. Ο Ολυμπιακός επικαλείται στην προσφυγή του την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Ήταν δεδομένο πως η ομάδα του Πειραιά θα κινούνταν εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως οι θέσεις τους θα δικαιωθούν στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός επικαλείται επίσης στην προσφυγή του έγγραφο της 21ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο υπήρχαν τέσσερις επιλογές για τον ορισμό της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

  1. Η διεξαγωγή της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7 Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό καθώς «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4 Ιανουαρίου. «Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».
  2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».
  3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.
  4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.