• Αρχική
  • Άρθρα
  • Προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του ΕΣΑΚΕ – Σοβαρές καταγγελίες

Προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του ΕΣΑΚΕ – Σοβαρές καταγγελίες

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί νομικών κινήσεων εναντίον της επικύρωσης της βαθμολογίας έγινε ήδη πράξη.

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση των Πειραιωτών, κατατέθηκε ένσταση εναντίον του ΕΣΑΚΕ για αντικανονική επικύρωση της βαθμολογίας, εκθέτοντας με αποδείξεις τη διοργανώτρια αρχή πως δήθεν δεν είχε λάβει γνώση του περιεχομένου της προσφυγής κατά το Δ.Σ. της περασμένης Παρασκευής.

Οι καταγγελίες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ είναι σοβαρότατες, αν ισχύουν.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

  1. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (16/05) στο ΑΣΕΑΔ προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η πρώτη προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ.
  2. Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μάϊου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθείς και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ.

ΦΩΤΟ: eurokinissi