Προς Nova ο ΠΑΟΚ

Πιο κοντά στη Nova για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου του την επόμενη σεζόν για τους αγώνες στη Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τελευταία χρόνια την προβολή των αγώνων του «Δικεφάλου του Βορρά».Αυτό, όμως, […]

Πιο κοντά στη Nova για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου του την επόμενη σεζόν για τους αγώνες στη Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τελευταία χρόνια την προβολή των αγώνων του «Δικεφάλου του Βορρά».
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί η Cosmote TV να κάνει τη ρελάνς.
Σύμφωνα με τη Live Sport, ο ΠΑΟΚ φέρεται να αρχίζει οποιαδήποτε κουβέντα για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα από το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση στη Λίγκα.
Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι ξεκάθαροι στις αξιώσεις τους και δεν δείχνουν να βιάζονται για να κλείσουν το καυτό αυτό ζήτημα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί