«Προς Φενέρμπαχτσε ο Ρεμπρόφ»

Όχι οι Άραβες, ούτε η εθνική Ουκρανίας, αλλά η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει προβάδισμα να κερδίσει την υπογραφή του Σεργκέι Ρεμπρόφ.Ο Ουκρανός προπονητής, που αποχωρεί από τη Φερεντσβάρος και ήταν σε περίοπτη θέση στη λίστα της ΑΕΚ, φέρεται να πλησιάζει στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε.Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ σε Ουκρανία και Τουρκία, ο Ρεμπρόφ […]

Όχι οι Άραβες, ούτε η εθνική Ουκρανίας, αλλά η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει προβάδισμα να κερδίσει την υπογραφή του Σεργκέι Ρεμπρόφ.
Ο Ουκρανός προπονητής, που αποχωρεί από τη Φερεντσβάρος και ήταν σε περίοπτη θέση στη λίστα της ΑΕΚ, φέρεται να πλησιάζει στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε.
Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ σε Ουκρανία και Τουρκία, ο Ρεμπρόφ είναι σε σοβαρές συζητήσεις με την τουρκική ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2002 μέχρι το 2004 ως δανεικός από την Τότεναμ κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα (2004).
Η Φενέρ τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα με τον Εμρέ Μπελόζογλου σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή και υπάρχουν κάποιες σκέψεις ο παλαίμαχος μέσος να μονιμοποιηθεί στη θέση.
O Ρεμπρόφ δεν έχει ακόμη απορρίψει την ΑΕΚ, αλλά όσο δεν απαντά (ακόμη δεν έχει καν αποδεσμευτεί από τη Φερεντσβάρος) η υποψηφιότητα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κερδίζει πόντους και αυτή τη στιγμή ο Σέρβος είναι πρώτο φαβορί για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί