Προς ανανέωση ΠΑΟΚ και Σφιντέρσκι

Αν και όλο το προηγούμενο διάστηκα ο Κάρολ Σφιντέρσκι παρουσιαζόταν πιο κοντά στην έξοδο από την Τούμπα παρά στην παραμονή του, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στον Δικέφαλο έπρεπε να αποφασίσουν αν θα τον βγάλουν προς πώληση ή θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν με […]

Αν και όλο το προηγούμενο διάστηκα ο Κάρολ Σφιντέρσκι παρουσιαζόταν πιο κοντά στην έξοδο από την Τούμπα παρά στην παραμονή του, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στον Δικέφαλο έπρεπε να αποφασίσουν αν θα τον βγάλουν προς πώληση ή θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν με νέο συμβόλαιο.


Με τη θετική εισήγηση και του Ραζβάν Λουτσέσκου που εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του διεθνή άσου, φαίνεται πως θα συμβεί το δεύτερο καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Έτσι ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προτείνει στον 24χρονο φορ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αυξημένες αποδοχές και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία.

Κάτι που σημαίνει πως το δίδυμο στην επίθεση για τη νέα σεζόν θα είναι αυτό των Σφιντέρσκι και Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Μίχαελ Κρμέντσικ.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί