Προπονητής-έκπληξη στο μπλοκάκι της ΑΕΚ

Με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει κουνήσει… μαντήλι και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, η ΑΕΚ συνεχίζει το ψάξιμο για τον τεχνικό της επόμενης σεζόν. Της χρονιάς της «Αγιά Σοφιάς». Στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας βρίσκεται το όνομα του Φερνάντο Σάντος, που αποτελεί και διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα δεδομένα είναι […]

Με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει κουνήσει… μαντήλι και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, η ΑΕΚ συνεχίζει το ψάξιμο για τον τεχνικό της επόμενης σεζόν. Της χρονιάς της «Αγιά Σοφιάς».

Στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας βρίσκεται το όνομα του Φερνάντο Σάντος, που αποτελεί και διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα, με την ΑΕΚ να επιθυμεί το (νέο) γάμο με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ωστόσο, ο σκόπελος των μπαράζ και της Πορτογαλίας δυσκολεύει την περίπτωσή του, ενώ μην ξεχνάμε πως στο κάδρο είναι πάντα και ο Τζον Φαν Σιπ.

Φυσικά, η Ένωση… σκαλίζει και άλλες περιπτώσεις, καθώς δε θέλει να εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεση του νέου τεχνικού της ομάδας. Κάπως έτσι, και σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Ωρα των Σπορ, στο προσκήνιο έχει εμφανιστεί το όνομα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Ο 53χρονος βρίσκεται χωρίς ομάδα το τελευταίο διάστημα μετά και την αποχώρησή του από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα τέλη του 2021.

Τις μεγαλύτερές του στιγμές στην προπονητική του καριέρα τις έχει ζήσει στον πάγκο της Παρτιζάν. Ο παλαίμαχος άσος της Τσέλσι και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τα πήγε περίφημα στον σερβικό σύλλογο, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετράει και δύο ανόδους από την Championship στην Premier League, με Γουότφορντ και Φούλαμ αντίστοιχα. Η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Γιοκάνοβιτς, με τον Σέρβο να βρίσκεται και αυτός στο κιτρινόμαυρο μπλοκάκι.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεδιαλύνει το τοπίο στο θέμα προπονητή για την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να επιθυμούν να κλείσουν σύντομα αυτό το μέτωπο.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί