Προπονητής ανήλικης ιστιοπλόου: «Ποιος βιασμός; Ήθελα να την παντρευτώ»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έφερε στο φως άλλο ένα ανάλογο περιστατικό.


Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στην κατάθεση της στον εισαγγελέα αποκάλυψε πως πριν από εννέα χρόνια ένας προπονητής στην ιστιοπλοΐα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μια ανήλικη αθλήτρια.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Κακλαμανάκης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού γνωστοποίησε πως η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας που κατονόμασε η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεση της ήταν τότε 11 με 14 ετών.

Το θύμα μίλησε την Πέμπτη στο κανάλι OPEN για τον βιασμό που υπέστη και το πώς εκμυστηρεύτηκε το αποτρόπαιο αυτό γεγονός στην Μπεκατώρου.

Η αθλήτρια αποκάλυψε πως όταν βιάστηκε ήταν 11 ετών και πέρασαν τρία χρόνια για να το πει στους δικούς της. Στη συνέχεια τόνισε πως το σωματείο της έθαψε το θέμα, δεν το είπαν στην Ομοσπονδία και αποκάλεσε «ηθικούς αυτουργούς» τους ανθρώπους του συλλόγου της.

«Ποιος βιασμός; Ήθελα να την παντρευτώ»

Ο φερόμενος βιαστής της και παλιός προπονητής της φιλοξενήθηκε στο MEGA όπου αναφέρθηκε στο γεγονός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

Ο προπονητής πλέον βρίσκεται σε ένα νησί και εργάζεται εκτός από το ότι παραδέχτηκε το γεγονός, τόνισε πως είχε σχέση με το κορίτσι.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί.

Είμαι ερωτευμένος μαζί της».

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί