1ος Όμιλος
Με «καυτό» τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, η Σκωτία «καθάρισε» την Ισπανία στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης με 2-0 κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του 1ου ομίλου. Ο 26χρονος μετά τα δύο γκολ στο ματς της πρεμιέρας επί της Κύπρου, βρήκε ξανά δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στη «Λα Ρόχα» (7′, 51′), η οποία μπορεί να νίκησε στο ξεκίνημα με 3-0 τη Νορβηγία, ωστόσο, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο γκρουπ. Νωρίτερα, για τον ίδιο όμιλο η Νορβηγία, που έπαιξε και πάλι χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, έμεινε στο 1-1 με τη Γεωργία εκτός έδρας.
Αποτελέσματα
Γεωργία-Νορβηγία 1-1
(61΄ Μικαουτάτζε – 15΄ Σόρλοτ)
Σκωτία-Ισπανία 2-0
(7΄,51΄ ΜακΤόμινεϊ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)
- Σκωτία 6
- Ισπανία 3
- Γεωργία 1 -1αγ.
- Νορβηγία 1
- Κύπρος 0 -1αγ.
4ος Όμιλος
Η Κροατία, στο μεταξύ, είχε σε φοβερή βραδιά το δίδυμο Πάσαλιτς-Κόβασιτς, με τον μέσο της Αταλάντα να «σερβίρει» και τον άσο της Τσέλσι να «εκτελεί» στο πρώτο 45λεπτο, οδηγώντας τους «βατέρνι» στην πρώτη τους νίκη στον 4ο όμιλο με 2-0 επί της Τουρκίας μέσα στην Προύσα. Για το ίδιο γκρουπ, σε ένα ιδιαιτέρως φορτισμένο κλίμα με τον Γκάρεθ Μπέιλ να εκφωνεί αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους οπαδούς, η Ουαλία νίκησε με 1-0 την Λετονία (41′ Μουρ) και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.
Αποτελέσματα
Τουρκία-Κροατία 0-2
(20΄, 45΄+4 Κόβασιτς)
Ουαλία-Λετονία 1-0
(41΄ Μουρ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)
- Ουαλία 4
- Κροατία 4
- Τουρκία 3
- Αρμενία 0 -1αγ.
- Λετονία 0 -1αγ.
9ος Όμιλος
Στον 9ο όμιλο, Ρουμανία κι Ελβετία «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους επί των Λευκορωσίας και Ισραήλ, με τους Βαλκάνιους να «καθαρίζουν» επί της ουσίας τα πράγματα μέσα σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα (2-1) του αγώνα με την Λευκορωσία, ενώ από την άλλη οι Ελβετοί «πάτησαν γκάζι» στο δεύτερο μέρος κόντρα στο Ισραήλ και μέ δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (49΄-52΄) έφτασαν στο ευρύ 3-0, σκοράροντας συνολικά 8 γκολ (5-0 στην πρεμιέρα τη Λευκορωσία) κι έχοντας παθητικό… μηδέν. Για το ίδιο γκρουπ, Κόσοβο και Ανδόρα έμειναν στο 1-1.
Αποτελέσματα
Ελβετία-Ισραήλ 3-0
(39΄ Βάργκας, 49΄ Αμντούνι, 52΄ Βίντμερ)
Κόσοβο-Ανδόρα 1-1
(59΄ Ζεγκρόβα – 61΄ Ρόσας)
Ρουμανία-Λευκορωσία 2-1
(17΄ Στάντσιου, 19΄ Μπούρκα – 86΄ Μορόζοβ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)
- Ελβετία 6
- Ρουμανία 6
- Κόσοβο 2
- Ισραήλ 1
- Ανδόρα 1
- Λευκορωσία 0
(newsbeast. gr / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε αγωγή κατά εφημερίδας προχωρά ο Κυρανάκης: «Συνειδητά ψέματα και νοσηρές φαντασιώσεις»
- Έτοιμο το νέο πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας – Θα κουβαλά τορπίλες Poseidon, video
- Ιάπωνας Χριστιανός πολεμάει υπέρ της Ρωσίας: «Θέλω η ψυχή μου να πάει στο ίδιο μέρος με τους φίλους μου», vid
- Η «αντί-Γκρέτα» της Ευρώπης ζητά πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ του Τραμπ: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν», vid
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 31 αγνοούμενοι σε κατολίσθηση, vid
- Οι Ρώσοι λένε πως απέτρεψαν ακόμα μία απόπειρα δολιοφθοράς στη γέφυρα της Κριμαίας, vid
- Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: Τον Μάρτιο ξεκινά η Ογκολογική Μονάδα – Από 8 σε 14 τα κρεβάτια της ΜΕΘ
- Απαστράπτουσα η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ – Οι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση στην Αθήνα
- Στην «εμπόλεμη» Οδησσό γιορτάζουν το… Halloween, video
- Πάνω από μισό εκατομμύριο Σύροι επέστρεψαν από την Τουρκία στη Συρία τον τελευταίο χρόνο









