Προκριματικά Conference League: Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση κόντρα στη Μποέμιανς απόψε

Με μοναδικό στόχο την νίκη και μάλιστα με διαφορά δύο γκολ, που θα του επιτρέψει να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League,

ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (12/8, 20:00) την Μποέμιανς από την Ιρλανδία, στον αγώνα ρεβάνς για τον Γ` προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο ματς, αλλά μείωσε σε 2-1, διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Βλέπω μια τεράστια θέληση για την νίκη και την πρόκριση. Δεν μας επηρεάζει τι κάνουν οι άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά την ίδια στιγμή θέλω να πω ότι αισθάνομαι ότι οι ελληνικές ομάδες ήταν καλύτερες ποιοτικά από τους αντιπάλους τους, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν πήραν τις προκρίσεις. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Δεν μας δημιουργεί εμάς κάποια εξτρά πίεση. Πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα για να πάρουμε την πρόκριση.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, αλλά αυτό που θα πρέπει να χτίσουμε την ψυχολογία μας και αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει η δική μας αυτοπεποίθηση να φτάσει στο επίπεδο που θα μας οδηγήσει σε μια νοοτροπία, που θα μας επιτρέπει να κερδίζουμε ακόμα και αν δεν είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε την σεζόν που πήραμε το νταμπλ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ρασχβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επέλεξε στην αποστολή τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσια, Σφιντέρσκι και Ολιβέιρα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα παρατάξει στην αρχική 11άδα, τους Πασχαλάκη, Ροντρίγκο Σοάρες, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Αντ. Ζίφκοβιτς, Ολιβέιρα.

(iefimerida – φωτο: INTIME)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί