Πρόεδρος UEFA: «Ποτέ ξανά Final 8»

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συνεχίζονται με Final 8, αλλά τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Ο πρόεδρος της UEFA αναγκάστηκε να δοκιμάσει το Final 8 σε Γερμανία και Πορτογαλία για το Europa League και το Champions League αντίστοιχα, αλλά ήταν ειλικρινής και δεν το βλέπει να συνεχίζεται στο μέλλον.


«Το Final 8 μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το μέλλον, αν και πιστεύω ότι δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε ξανά διότι το καλεντάρι είναι αρκετά γεμάτο. Αυτό είναι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Δεν πιστεύω, δηλαδή, ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα φάιναλ-8 τον Μάιο. Και φέτος, βέβαια, ως τον Μάρτιο δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε ο Τσέφεριν.

Υπενθυμίζουμε πως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είχαν διακοπή λόγω της έξαρσης του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο και το Final 8 ήταν η μοναδική λύση για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ήδη στον τελικό του Europa League είναι η Ίντερ και η Σεβίλλη, ενώ σήμερα θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Champions League, ανάμεσα σε Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί