Πρόεδρος Στεάουα: «Δεν θα βάζουμε εμβολιασμένους παίκτες, έχουν χάσει την δύναμή τους»

Χαμός έχει προκληθεί στη Ρουμανία από της δηλώσεις του προέδρου της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι.

Ακολουθούν αποσπάσματα όσων είπε:

«Ο Κεσέρου δεν είπε τίποτα που θα με ενοχλούσε, μόνο εγώ τηλεφώνησα και είπα «τι θέλεις να πω;». Λοιπόν, δηλώστε τώρα ότι είμαι περίεργος. Και του είπα τι να πει, του έδωσα τα λεφτά, έχω συμβόλαιο μαζί σου, αυτή είναι η σχέση μας. Είσαι ποδοσφαιριστής, είμαι ιδιοκτήτης, έχω συμβόλαιο μαζί σου, τον σέβομαι, τι άλλο θέλεις;

Του είπα, δεν μπορείς να το κάνεις άλλο σε αυτό το επίπεδο, κατά τη γνώμη μου, κάνεις ότι θέλεις, θέλει να παίξει δύο χρόνια ακόμα, κάνε ό,τι θέλεις στη Ρουμανία. Αλλά δεν μπορείτε να πάτε πια στη Στεάουα. Ας πάει αλλού να με δείχνει με το δάχτυλο.

Θα γελάσετε, αλλά θα δείτε ότι μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί να είναι λόγω του εμβολίου. Όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί χάνουν τη δύναμή τους. Λοιπόν, δεν βλέπετε το , καλά χθες το βράδυ πήγαιναν έτσι σαν κοτόπουλα, κοιμόντουσαν στο έδαφος εκεί. Όλοι οι εμβολιαστές χάνουν την δύναμή τους.

Μπράβο στον Τζόκοβιτς αλλά δεν συμφωνώ ότι έπρεπε να εισέλθει αναγκαστικά στην Αυστραλία. Και δεν συμφωνώ ότι πρέπει να μπει με το ζόρι στο Ρολάν Γκαρός.

Εγώ δεν εμβολιάζομαι, ξέρετε, δεν εμβολιάζομαι, ακόμα κι αν μου πάρετε όλα τα τρόπαια».

photo videoscreenshot

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί