Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Αν δεν έρθει η πρόταση που θέλουμε, ο Ρέις θα μείνει»

Η Ρίο Άβε απέκλεισε με 4-2 στα πέναλτι εκτός έδρας την Μπεσίκτας και πέρασε στα playoffs του Europa League με τον Ματέους Ρέις να αγωνίζεται βασικός και να πετυχαίνει το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του. Μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος του πορτογαλικού κλαμπ, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, […]

Η Ρίο Άβε απέκλεισε με 4-2 στα πέναλτι εκτός έδρας την Μπεσίκτας και πέρασε στα playoffs του Europa League με τον Ματέους Ρέις να αγωνίζεται βασικός και να πετυχαίνει το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του. Μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος του πορτογαλικού κλαμπ, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, για τον οποίο έχει κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός.

«Τα αποτελέσματα της Ρίο Άβε τραβούν τα φώτα πάνω σε παίκτες μας, τους οποίους παρακολουθούν μεγάλες ομάδες. Κι εμείς θα πρέπει να εξαργυρώσουμε την αξία των περιουσιακών μας στοιχείων για να έχουμε ισορροπημένο μπάτζετ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ματέους Ρέις είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Αν έρθει κάποια πρόταση που θα την κρίνουμε συμφέρουσα για την αξία του θα τον παραχωρήσουμε, ειδάλλως θα μείνει στη Ρίο Άβε», τόνισε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ρίο Άβε δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο άσο, ενώ ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί