Πρίντεζης: Δέκα λεπτά γεμάτα αυθόρμητες και… μεγάλες ατάκες! (Βίντεο)

Το τρίτο μέρος της πιο σημαντικής συνέντευξης που έχει δώσει ποτέ ο Γιώργος Πρίντεζης είναι εδώ! Σε αυτό το Part o Γιώργος γυρίζει το χρόνο πίσω, μιλάει για το Back2back στο Λονδίνο και εξηγεί από την πλευρά του…

αθλητή γιατί εκείνη η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει κι άλλα διαδοχικά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά από την άλλη το ίδιο πιθανό είναι να μην είχε κατακτήσει κανένα!

Στη συνέχεια ο Πρίντεζης μιλάει για τους παίκτες που έφυγαν και θα ήθελε να έχει ακόμα και τώρα συμπαίκτες και για τον… ρεαλιστικό τρόπο να αγαπούν οι οπαδοί την ομάδα τους.

Αποθεώνει τον Κάιλ Χάινς και τον Κώστα Σλούκα, εξηγεί τους λόγους που “έσκασε” όταν αυτά τα δύο παιδιά έφυγαν και θυμάται ένα πρωινό που ξεκίνησε… άσχημα, λόγω ενός μηνύματος από τον Κώστα Παπανικολάου σε κοινό γκρουπ που είχαν και μιλούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας άσος κάνει και μια αναφορά στην διαιτησία και στο πως ο ίδιος προσεγγίζει και διαχειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα.

Την κορυφαία ατάκα, την λέει για τον Σλούκα και τα μάγουλά του! Τα πιο σημαντικά, όμως, τα λέει στο τέλος του τρίτου μέρους… Για το πως πρέπει να σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος και για τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει στη ζωή του.

Ο ΑΛΗΘΝΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!

 

 

 

eurohoops.net

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu