Premier League: Σέντρα απόψε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (vid)

Η αναμονή τελείωσε.

Η Premier League και πάλι στις οθόνες μας, με το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα να υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις.

Απόψε, Παρασκευή 5/8, έχουμε τη σέντρα της σεζόν στο «νησί», με την Άρσεναλ να φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά.

Η πρώτη αγωνιστική δεν έχει -όπως συνηθίζεται εδώ και χρόνια στην Αγγλία- κάποιο από τα κλασικά ντέρμπι, ωστόσο με τις ομάδες να μην είναι ακόμη στο 100% αγωνιστικά και φυσικά με την μεταγραφική περίοδο να έχει ακόμη δρόμο, το μόνο σίγουρο είναι πως οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν.

Η σεζόν φέτος θα έχει μία μεγάλη αλλαγή και αυτή ακούει στο όνομα Μουντιάλ, με τα πρωταθλήματα να διακόπτονται στα μέσα Νοέμβρη για περίπου ένα μήνα, κάτι που ειδικά για την Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι πρωτόγνωρο και σίγουρα θα παίξει ρόλο στις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι «big six», οι οποίες έχουν ρόστερ γεμάτα με διεθνής αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες, θα κληθούν να διαχειριστούν τραυματισμούς, έξτρα κούραση, ψυχολογία και μία διακοπή που θα φέρει σίγουρα ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το θέαμα θα μας αποζημιώσει!

iefimerida/ pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί