Premier League : Οι μισές ομάδες δε θέλουν υποβιβασμό αν διακοπεί οριστικά η σεζόν

Η Premier League αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 17 Ιουνίου και οι ομάδες να μπουν στα γήπεδα προκειμένου να ολοκληρώσουν τη σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα συμβεί αν δεν καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει ψηφοφορία μεταξύ των συλλόγων, ώστε να αποφασίσουν μέσω αυτής τι […]

Η Premier League αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 17 Ιουνίου και οι ομάδες να μπουν στα γήπεδα προκειμένου να ολοκληρώσουν τη σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα συμβεί αν δεν καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει ψηφοφορία μεταξύ των συλλόγων, ώστε να αποφασίσουν μέσω αυτής τι θα γίνει αν δεν μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν, όμως υπάρχει διχογνωμία.

Κάποιοι σύλλογοι λένε πως πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα μέσου όρου πόντων, την ώρα που περίπου δέκα ομάδες, και κυρίως όσες κινδυνεύουν, θεωρούν πως, αν υπάρξει διακοπή, δεν πρέπει να υπάρχει και υποβιβασμός.

Για να περάσει μια πρόταση, πάντως, χρειάζονται 14 ψήφοι, ώστε να προστεθεί στους νέους κανονισμούς της Premier League.

Αν ψηφιζόταν ο μέσος όρος βαθμών, η Λίβερπουλ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, ενώ θα υποβιβάζονταν οι Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Νόριτς.

in / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί