Το πράσινο φως άναψε η UEFA στην Κυβέρνηση για να προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο υπουργός επικράτειας Γιώργος Γεραπετρίτης που είναι βρίσκεται στη Νιον, πραγματοποίησε χθες επαφές με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, οι οποίο έδειξαν να εμπιστεύονται την Κυβέρνηση και τις πρωτοβουλίες που θέλει να πάρει για να αλλάξει η εικόνα του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο τραπέζι των επαφών του κ. Γεραπετρίτη με τους αξιωματούχους της UEFA έπεσαν εκτός από τα οργανωτικά του ποδοσφαίρου, τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, η χειραγώγηση αγώνων αλλά και η διαιτησία.
Όσον αφορά το θέμα του πώς θα έρθουν οι διαρθρωτικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο και αν θα έρθουν μέσα από εκλεγμένη διοίκηση στην ΕΠΟ σίγουρα είναι κάτι που απασχολεί την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αλλά δεν αποτελεί πρώτο της πονοκέφαλο και είναι κάτι που θα συζητηθεί σε δεύτερη φάση.
Σειρά παίρνουν τώρα οι επαφές της αντιπροσωπείας της Κυβέρνησης με τους ανθρώπους της FIFA, ενώ στη Νιον αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας και ο Βαγγέλης Γραμμένος.
Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο









