Πώς περνούν οι αθλητές την εποχή του κορωνοϊού; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε φόρμα μέχρι τα επόμενα τουρνουά προσπαθεί να κρατηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στο βίντεο που ανέβασε η ακαδημία Μουράτογλου ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αγωνίζεται κόντρα στον Αλιασίμ.

Το NBA έχει βάλει λουκέτο μέχρι νεοτέρας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. αυτοσαρκάζεται. Ο Greek Freak θέλησε να μοιραστεί στο Instagram τον προβληματισμό του για το μούσι του, το οποίο δεν μεγαλώνει εδώ και 25 χρόνια.

Ανίκητος ακόμη και στο UNO φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέρασε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά του, ενώ τα συνόδευσε μέχρι και στο τραμπολίνο.

Έκκληση στον Κριστιάνο Ρονάλντο, το απόλυτο παγκόσμιο σύμβολο των παικτών, όπως τον αποκαλούν, έκαναν οι παίκτες της πορτογαλικής Ολανένσε, οι οποίοι ζητούν από τον αστέρα της Γιουβέντους να τους βοηθήσει να διεκδικήσουν την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, καθώς τονίζουν πως η Ομοσπονδία τους αδικεί.

Αφού τελείωσε με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη Νότια Κορέα, ο Σον τέθηκε σε καραντίνα και πλέον λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της Τότεναμ.

(Megatv – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί