Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο ΝΒΑ

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του (η πρώτη ήταν την περίοδο 2010/2011 στο Σικάγο) ο Τομ Τίμποντο αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2020/2021 στο ΝΒΑ. Ο τεχνικός της Νέας Υόρκης «μεταμόρφωσε» τους «Νικς» στη διάρκεια της σεζόν, οδηγώντας την ομάδα στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ωστόσο, αποκλείστηκε στον πρώτο […]

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του (η πρώτη ήταν την περίοδο 2010/2011 στο Σικάγο) ο Τομ Τίμποντο αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2020/2021 στο ΝΒΑ.


Ο τεχνικός της Νέας Υόρκης «μεταμόρφωσε» τους «Νικς» στη διάρκεια της σεζόν, οδηγώντας την ομάδα στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ωστόσο, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των play off από την Ατλάντα.

Ο Τίμποντο συγκέντρωσε 351 πόντους, με τον Μόντι Γουίλιαμς του Φοίνιξ ν΄ ακολουθεί με 340, τρίτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Κουίν Σνάιντερ τη Γιούτα και τους Ντοκ Ρίβερς (Φιλαντέλφια), Νέιτ ΜακΜίλαν (Ατλάντα), Στιβ Νας (Μπρούκλιν) και Μάικ Μαλόουν (Ντένβερ) να συμπληρώνουν την επτάδα.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί