Ποιο άθλημα προτιμά ο Κριστιάνο Ρονάλντο να βλέπει περισσότερο ακόμη και από το ποδόσφαιρο;

Στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ της streaming πλατφόρμας DAZN ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνομίλησε με τον γνωστό Καζάκο πυγμάχο Γκενάντι Γκολόβκιν,

με τον Πορτογάλο να δηλώνει για άλλη μια φορά την αγάπη του για την πυγμαχία και το UFC.

«Το να παίζω ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου, αλλά στην τηλεόραση προτιμάω να βλέπω άλλα αθλήματα. Αν είναι να διαλέξω ανάμεσα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή έναν αγώνα UFC ή πυγμαχίας, θα προτιμήσω το δεύτερο» ανέφερε ο Ρονάλντο.

Ο άσος της Γιουβέντους είναι άλλωστε φίλος με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ τον οποίο είχε στηρίξει και δημόσια πριν από τον τελευταίο του αγώνα με τον Τζάστιν Γκέτσι.

Αναφορικά με τις ομοιότητές του με τον Γκολόβκιν, ο Ρονάλντο σημείωσε ότι «ήταν δύσκολα τα πράγματα, ιδίως όταν προέρχεσαι από φτωχές οικογένειες. Δεν ήμασταν πλούσιοι, οπότε έπρεπε να παλέψεις για τη ζωή σου. Οι περιστάσεις με τις οποίες μεγαλώνεις κάνουν πιο σκληρό τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου».

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του, ο Πορτογάλος είπε: «Γεννήθηκα στο νησί της Μαδέιρα και στα 11 μου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πήγε να μιλήσει στους γονείς μου. Τους είπαν πως ενδιαφέρονται για μένα, αλλά έπρεπε να μετακομίσω στη Λισαβόνα.

Το γεγονός πως έφυγα από την οικογένειά μου, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγαινα κάθε μέρα κι έκλαιγα γιατί μου έλειπαν.

Οι πιο δύσκολες στιγμές μου ήταν όταν μετακόμισα στη Λισαβόνα και όταν έχασα τον πατέρα μου (σ.σ. Το 2005). Νομίζω είναι καλό να έχεις αισθήματα, δεν κρύβω το ποιος είμαι.

Ποιος είπε πως οι άνδρες δεν κλαίνε; Όλοι μας έχουμε συναισθήματα και πρέπει να τα εκφράζουμε».

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί