Όπως είπε:
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι. Το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι θα είναι κάτι εύκολο.
Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την Σούπερ Λίγκα για την αποδοχή του αιτήματος μου. Έτσι είχα την ευκαιρία να κάνουμε δύο καλές προπονήσεις με την ομάδα.
Πριν από περίπου δύο χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και τώρα είμαστε μπροστά στον κύριό μας στόχο. Είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο όταν η ομάδα έχει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί όπως συμβαίνει τώρα.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι. Το πρώτο ματς με το Καζακστάν είναι το «κλειδί» και μόνο αυτό κοιτάμε. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τον εαυτό ματς να κάνουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι και οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και φυσικά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παρακολουθούσα τους παίκτες στα παιχνίδια τους, τους είδα στις προπονήσεις των ομάδων τους, ήμουν σε επαφή μαζί τους, ήμουν σε επαφή με τους γυμναστές των ομάδων, γνωρίζουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι».
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









